Business coaching - tukea muutokseen

 

Mitä on Business Coaching?

Business Coaching on luottamuksellinen ja tavoitteellinen keskusteluprosessi, jossa ratkaisukeskeisesti edetään kohti itsellesi sopivaa muutosta. Menetelmä auttaa sinua johtamaan itseäsi kohti hyvinvointia, hyvää työelämää ja onnistumisia. Se myös tukee sellaisen tiedon ja voimavarojen löytämistä, kirkastamista ja käyttöönottoa, jotka ovat jo sinulla, mutta ovat jääneet taka-alalle. 

Työ on iso osa elämästä ja siksi on tärkeää, että myös työssä voi hyvin. Elämää ei kannata elää vain vapaa-aikaa odottaen. Elämä on kuitenkin kokonaisuus, joten on hyvä ottaa huomioon myös muut elämän osa-alueet työn lisäksi. 

En anna valmiita ratkaisuja siihen, mitä sinun pitäisi tehdä, vaan autan sinua löytämään omat vahvuutesi, rohkeutesi, laajentamaan omaa ajatusmaailmaasi, oivaltamaan ja löytämään ratkaisuja sekä uusia reittejä edetä kohti hyvää elämää ja hyvää työelämää. Käytän apuna positiivisen psykologian menetelmiä ja tehtäviä, jotka tähtäävät siihen, miten elämästä ja -työelämästä voisi tehdä entistä parempaa. Kun pääset työssäsi käyttämään vahvuuksiasi, niin työstä voi tulla yksi hyvinvoinnin lähteistä. Vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen ovat yhteydessä työn imuun, flow:n kokemiseen, työtyytyväisyyteen, työhyvinvointiin ja sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. 

Business Coaching tukee työssä jaksamista ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi

Business Coaching

Mihin tilanteisiin Business Coaching sopii?

Business Coaching sopii monenlaisiin tilanteisiin. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Kaipaat muutosta ja haluat tukea suunnan kirkastamiseen.
  • Sinulla on visio tulevasta, mutta tarvitset apua suunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen. 
  • Haluat voida paremmin ja pohtia, miten se onnistuisi nykyisessä työssäsi.
  • Olet miettimässä uutta suuntaa työelämään ja haluat terävöittää suunnitelmaasi ja/tai saada tukea toteutukseen.
  • Haluat kirkastaa itsellesi, mitkä ovat hyvät puolesi ja vahvuutesi, jotka auttavat sinua itsesi johtamisessa kohti onnistumisia ja hyvinvoivaa työelämää.

Miten?

Sinulla voi olla jo suunta valmiina tai sitten selvitämme sen yhdessä. Business Coaching prosessi aloitetaan joka tapauksessa 30 minuutin ilmaisella keskustelulla Zoomissa, jonka aikana tutustumme toisiimme. Tämä keskustelu ei vielä sido sinua mihinkään. 

Ota siis heti ensimmäinen askel kohti muutosta ja varaa maksuton 30 min aika Zoom-tapaamiseen täältä. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin ole yhteydessä ja etsitään sinulle sopiva aika. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Asiakaskokemuksia voit lukea etusivun alaosasta.

Business Coaching yksilövalmennuksen kesto ja hinnat

Yhden valmennuskerran kesto on tilanteen mukaan noin 1 h. Valmennuskertojen välillä pidetään noin 2 – 4 vk väli.

1 valmennuskerta 120 €

5 kerran valmennuspaketti 550 €

Hintoihin sisältyy arvonlisävero (24 %). Valmennuspaketit voi maksaa kahdessa erässä. Valmennus prosessi aloitetaan maksuttomalla 30 min tutustumisella. Voit varata ajan täältä.

Valmennukseen sisältyy sähköpostituki valmennusten välillä.

Business Coaching
Scroll to Top