VOIMAKEHÄ®-valmennus

Voimakehä-valmennus ja vahvuuksien yhteys hyvinvointiin ja suorituskykyyn

Tutkimusten mukaan vahvuuksilla on työelämässä valtava voima. Vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen ovat yhteydessä työn imuun, flow:n kokemiseen, työtyytyväisyyteen, työhyvinvointiin ja sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehittymiseen. Voimakehä-valmennus auttaa sinua tunnistamaan omat vahvuutesi laaja-alaisesti. 

Säännöllinen vahvuuksien käyttö vähentää myös stressin määrää, ja kasvattaa lisäksi itseluottamusta, auttaa uuden oppimisessa ja antaa energiaa sekä parantaa suorituskykyä. Se edistää myös terveyttä ja hyvinvointia työelämän ulkopuolella.

Valmennuksessa käydään läpi kuusi eri vahvuuden lajia, jotka ovat luonteenvahvuudet, arvot, kyvykkyydet, taidot ja osaaminen, kiinnostukset ja resurssit. Voimakehä-konseptissa on valmiiksi tunnistettu noin 600 erilaista vahvuutta. Onkin huomattavasti helpompaa hahmottaa omia vahvuuksia, kun voi pohtia, mitkä ns. valmiista vaihtoehdoista toteutuvat omalla kohdalla. Meissä jokaisessa on ainutlaatuinen kokonaisuus vahvuuksia. Kyse on sinussa jo olevasta potentiaalista, joka odottaa tunnistamista ja käyttöönottoa. 

Sivun alaosasta voit lukea asiakaspalautteita.

 

Yksilön VOIMAKEHÄ-valmennus

VOIMAKEHÄ®-työskentelyssä kartoitamme vahvuutesi ja voimavyöhykkeesi. ”Kun ihminen voi toimia työssään ja elämässään alueella, jossa vahvuuksien eri lajit kohtaavat, toimii hän ”voimavyöhykkeellään”, joka on hyvinvoinnin ja innostuksen optimaalinen vyöhyke.” (Niemiec, 2018; Mayerson, 2015)

VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva teoria, ajattelutapa ja työkalu vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

VOIMAKEHÄ®-valmennus toimii itsetuntemuksen ja itsensä kehittämiseen sekä oman hyvinvoinnin kehittämisvälineenä. Voimakehätyöskentelyssä vahvuuksia tarkastellaan kuuden osa-alueen kautta: luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot ja resurssit.

VOIMAKEHÄ® tarjoaa vankkaan tutkimustietoon perustuvan mallin, jäsennyksen ja menetelmän vahvuuslähtöiseen ohjaamiseen ja valmentamiseen. Se perustuu humanistiseen ja positiiviseen psykologiaan. Lue lisää blogikirjoituksestani ja Voimakehän verkkosivuilta.

 

voimakeha-valmennus3
Voimakehä-valmennuksen hinta ja kesto

Voimakehätyöskentelyä voi tehdä omana erillisenä prosessinaan tai Business Coaching-palveluiden yhteydessä. 

Yksilön voimakehäkartoituksen hinta erillisenä prosessina on 250 euroa ja työskentelyn kesto on noin 2 h. Työskentelyyn kuuluu lisäksi ennakkotehtäviä.

Soita, lähetä sähköpostia tai varaa aika ilmaiseen 30 min tutustumistapaamiseen tästä

Kehity vahvuuksilla -ryhmävalmennus

Ryhmävalmennukseen sisältyy vahvuuskartoitukset sekä yksilö- ja ryhmätehtäviä vahvuuslajien parissa. Tärkeänä osana pienryhmävalmennuksessa on itsereflektio ja luottamukselliset keskustelut pienryhmissä. Vuorovaikutus edistää yksilöllistä kehittymisprosessia.

Valmennuksen kesto on 8 viikkoa x 2 h tai 2 pv.  Ole yhteydessä niin etsitään teille sopiva aika.

Asiakaspalautteita

 
Kurssilaiset ovat antaneet keskimäärin seuraavat arvosanat:
  1. Miten hyvin kurssimateriaali tehtäväkirjoineen on auttanut sinua vahvuuksiesi tunnistamisessa? 4,5/5
  2. Miten hyvin kurssimateriaali tehtäväkirjoineen on auttanut sinua itsetuntemuksesi kehittämisessä? 4/5
  3. Miten arvioisit kurssin sisällön mielenkiintoisuutta? 4/5
  4. Auttaako Voimakehä-kurssi sinua kehittämään hyvinvointiasi ja hallitsemaan stressiä? Käytännössä tämä on toki pidempään jatkuva prosessi, mutta mikä on ensi ajatuksesi asiasta? 3,3/5

Voimakehä on rekisteröity tavaramerkki

VOIMAKEHÄ® on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistavat Sanna Wenström ja Laura Paaso / Vahvuuttamo Oy.

VOIMAKEHÄ®-konseptia, -tuotetta ja -tavaramerkkiä voivat työssään hyödyntää VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentajat, jotka ovat suorittaneet VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksen ja hankkineet VOIMAKEHÄ®-käyttölisenssin.

Scroll to Top